Koncertna sezona 16-17

KONCERTNA SEZONA ZA ŠKOLSKU 2017/2018.GODINU

FEBRUAR


 - U SREDU, 14. februara u 1830h
Koncert pijanistkinje Galine Nikolin, studentkinje prve godine Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu u klasi prof. Vladimira Miloševića. Kao gošće će se predstaviti njene koleginice iz Pančeva: Nikolina Mauzer (klasa prof. J. Jelovac), Nina Đokić (klasa prof. J. Knežević) i Anastasija Živković (klasa prof. G. Dinić). Na programu će biti dela J. S. Baha, L. van Betovena, F. Šopena, F. Lista i drugih kompozitora.


 - U PONEDELJAK, 19. februara od 1800h
U?enici fagota, klasa prof. Nenada Mirića, prirediće koncert sa gostima iz Muzičke škole "Josif Marinković" iz Beograda. Publika će čuti soliste i različite kamerne sastave, a na programu će biti kompozicije J. S. Baha, A. Vivaldija, P. I. Čajkovskog, R. Šumana i drugih autora.

  - U ČETVRTAK, 22. februara u 1830h
Mladi pijanisti iz Muzičkog kutka Gabi Din' održaće koncert. Na programu će biti dela J. S. Baha, J. Hajdna, I. Mošelesa i drugih autora klavirske muzike

 - U PONEDELJAK, 26. februara u 1830h
Koncert učenika harfe, klasa prof. Milice Milivojević. Kao gosti će nastupiti mladi harfisti iz beogradskih muzičkih škola "Mokranjac" iz Beograda (klasa prof. Dijane Sretenović) i "V. Lisinski" (klasa Marija Đurđević Pavlović). Publika će čuti dela A. Haselmansa, M. Gran?anija, S. Mekdonalda i drugih kompozitora.  

 - U SREDU, 28. februara u 1830h
Violinista Ljubomir Mihailović, prof. na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, održaće solistički koncert.Na programu će biti Svite za violončelo (transkribovane za violinu) Johana Sebastijana Baha.

  Festival   Youth  Facebook  YouTube